Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – محدثه جوادی؛ فرید صعودی مدل فیتنس و مربی مطرح کشورمان که با دیدن بیلبورد محمدرضا گلزار به مدلینگ علاقه‌مند شده در حال حاضر یکی از تاپ مدل‌های ایرانی است که با برندهای معتبر زیادی کار کرده است.

صعودی که به همراه برادرش مدیریت یک باشگاه را برعهده گرفته حالا باشگاهش پاتوق بسیاری از چهره‌ها و افراد معروف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرید خاطره‌ها و حرف‌های زیادی راجع به دوران حرفه ای‌اش به خبر ورزشی گفت که در ادامه می خوانیم:

چگونه وارد دنیای مدلینگ شدید؟

من دبیرستانی بودم که عکس رضا گلزار را روی بیلبوردهای شهر دیدم و از همانجا به حرفه مدلینگ علاقه‌مند شدم. در ۱۸ سالگی کارم را به صورت حرفه ای با برند فرس آغاز کردم و بعد از آن مدل ژورنال ایکات شدم، شاید جالب باشد بدانید همان زمان محمد رضا گلزار روی بیلبورد ایکات بود و چون زمانی عکاسی برای ژورنال را نداشت، من برای این کار انتخاب شدم.

این داستان را برای گلزار تعریف کرده‌اید؟

بله؛ رضا گلزار همیشه برای من یک الگو بوده است. این داستان را برای او گفتم، رضا همیشه مشوق است و از او انرژی خوبی می گیرم.

از وضعیت فیتنس مدلینگ در ایران بگویید.

فیتنس مدلینگ رشته ایست که به تازگی زیرشاخه  فدراسیون پرورش اندام شده است. خدا را شکر تا به این لحظه طرفداران بسیار زیادی در ایران داشته اما احتیاج به مدیریت دارد. باید بگویم ما چیزی به نام فیتنس مدلینگ در ایران نداریم. ما در ایران مسابقات فیتنس استایل داریم که با معیارهای جهانی کامل فرق می کند. اما فکر می‌کنم ایران در این رشته هم مانند سایر رشته‌های پرورش اندام بتواند خیلی خوب نتیجه بگیرد چون ما بچه‌های خیلی با استعدادی را در اختیار داریم.

راه رشد این رشته در ایران چیست؟

به خاطر بی برنامگی های فدراسیون و نبود تقویم درست هیچ کس نمی تواند برنامه ای برای رشد این رشته داشته باشد، متاسفانه چند روز مانده به مسابقات، مسابقات لغو می شود و از قبل اطلاعی به ما نمی دهد، سوء مدیریت باعث شده نه تنها من بلکه هیچ کسی نتواند برای این رشته و رشد آن  برنامه ریزی کند.

در این مدتی که به صورت حرفه ای در این رشته فعالیت می کنید، چه کسی شما را حمایت کرد؟

در این ۲۰ سالی که کار مدلینگ انجام دادم هیچ کس من را حمایت نکرد و هیچ توجهی به من نشد. من به صورت شخصی این کار را جلو بردم. بعد از ۲۰ سال تلاش کردن در این زمینه، مسیری باز شده است که جوانان بتوانند این کار را انجام دهند، قبل‌ها بسیار مسیر دشوارتر و سخت‌تر بود و عکس ما اگر قرار بود در مجله یا بیلبورد باشد باید مجوزهای سختی از ارشاد می گرفتیم اما الان اینگونه نیست.

چه شد با برندهای ورساچه و کاوالی همکاری کردید؟

آن زمان این دو برند معروف در ایران نمایندگی داشتند و من مدل این دو برند برای نمایندگی ایران شدم. حتی برای شرکت در کلاس‌های توجیهی به میلان رفتم. اولین ایرانی بودم که به صورت همزمان مدل ورساچه و کاوالی در ایران بودم.

چرا بعد از هشت سال کار با یکی از تولید کنندگان چرم همکاری‌تان قطع شد؟

من بعد از بازی در کلیپ یکی از خواننده‌ها (امیر حسین مقصودلو) ممنوع الکار شدم. متاسفانه مجوزهای بیلبورد برای من صادر نمی‌شد. من دوست خوبم بهرام رادان را به این تولیدی چرم پیشنهاد کردم. بعد از عقد قرارداد او فعالیتش را با این شرکت بزرگ چرم آغاز کرد. خیلی خوشحالم شخصیت محبوبی چون او، جای من در این برند مشغول به فعالیت است.

چه مدت ممنوع الکار بودی؟

آن زمان نامه ای برای من نیامد که نمی توانم در حرفه ام فعالیت کنم اما زمانی که برای بیلبورد به ارشاد می رفتم، مجوز برای من صادر نشد. با من حرف نمی زدند و جواب سر بالا به من می دادند. زمانی که می فهمیدند من در کلیپ آن خواننده بازی کرده ام کارم را راه نمی انداختند و به همین خاطر مدتی نتوانستم فعالیت کنم. خدا را شکر از آن زمان ۱۰ سال می گذرد و آن روزها خاطره شدند.

از تجربه بازی ات در آن کلیپ بگو …

من در آن کلیپ هم بازیگر بودم و هم کارگردان. فکر می کنم توانستم بازی قابل قبولی از خود ارائه دهم. با اینکه این کلیپ برایم دردسر ساز شد اما تجربه خوبی بود.

شما یک نقش کوتاه نیز در بی پولی داشتید؛ چرا بعد از آن در فیلمی بازی نکردید؟

بازی در فیلم بی پولی برایم یادگاری بود. بازی در کنار حمید نعمت الله، بهرام رادان و باقی دوستانم. من کار بازیگری بلد نیستم، این کار بسیار سخت و دشوار است و من نمی توانم انجام دهم. به نظرم هرکس باید در کاری که بلد است فعالیت کند. من از بازیگری چیزی نمی دانم و ترجیح می دهم حرفه خودم را دنبال کنم. از رابطه ات با آرمین زارعی خواننده پاپ بگو … تمام کسانی که من را می شناسند، می دانند که دوستی من و آرمین به سالها قبل برمی گردد. رفاقت ما قدیمی است و من او را برادر خود می دانم. زمانی که او مجوز برای فعالیت قانونی اش را گرفت از خودش بیشتر خوشحال شدم چرا که می دانم او برای فعالیت قانونی چقدر تلاش کرد و چه سختی هایی کشید. آرمین و خیلی از چهره های دیگر، باشگاه تو را برای ورزش انتخاب می کنند. باشگاهت چه برتری نسبت به باقی باشگاه‌های ورزشی دارد؟

واقعا هیچ فرقی ندارد. من و برادرم نوید رابطه بسیار خوبی با این عزیزان داریم و آنها لطف می کنند و باشگاه من را برای ورزش انتخاب می کنند. به دلیل فضای دوستانه و جوی که این باشگاه دارد حتی بعضی وقتا قرارهای کاری‌شان را در باشگاه من می‌گذارند و این برای من افتخار است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: بدنسازی و پرورش اندام خبر ویژه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام رضا گلزار برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۹۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • ببینید | عاقبت سلبریتی هایی که به ایران پشت پا زدند چه شد؟
  • مقایسه تقابل ۴تیم بزرگ لیگ ایران با ۴ لیگ اروپا
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • علیرضا بیرانوند با آهنگ تتلو وارد صنعت مدلینگ شد؛ رخ عقاب! + فیلم
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا