Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@14:25:45 GMT

دیجیتال مارکتینگ چه کمکی به کسب و کار من می کند؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۵۵۶۸

دیجیتال مارکتینگ چه کمکی به کسب و کار من می کند؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال، مفهومی است که حتی اگر با آن آشنایی نداشته باشید، احتمالاً نام آن را در شبکه‌های اجتماعی، وب سایت‌های اینترنتی و.... زیاد شنیده اید. در واقع هیچ تعریف مستقیم و واحدی از آن وجود ندارد. به طور خلاصه می‌توان دیجیتال مارکتینگ را مجموعه‌ای از ابزارها و فعالیت‌هایی دانست که در بستر دیجیتال برای بازاریابی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه سعی می‌کنیم به طور خلاصه و به بیان ساده شما را با برخی از مهمترین این ابزارها و فعالیت‌ها آشنا کنیم.

طراحی سایت

طراحی سایت را می‌توان از اولین و مهمترین گام‌ها برای بازاریابی دیجیتال دانست. سایت به کسب و کار شما اعتبار می بخشد و در معرفی و اعتباربخشی به برند شما نقش اساسی دارد. امکان فروش آنلاین محصولات و خدمات را برای شما فراهم می‌آورد. امکان جمع آوری اطلاعات کاربران (مشتریان بالقوه) را برای شما فراهم می‌کند. اما باید دقت کنید طراحی سایتبه صورت واکنشگرا و متناسب با اصول استاندارد انجام شود و علاوه بر زیبایی و تناسب ظاهری با حیطه کسب و کار شما، از نظر کارآیی نیز در سطح خوبی قرار داشته باشد.

سئوی سایت:

ابزار مهم بعدی، بعد از طراحی سایت بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو یا اصطلاحاً سئوی سایت می‌باشد. برای درک بهتر سئوی سایت، به یک مثال ساده توجه کنید. فرض کنید شما در زمینه فروش لوازم خانگی فعالیت می‌کنید و دارای وب سایت هستید. کاربران به طور معمول برای خرید لوازم خانگی در موتورهای جستجو و به خصوص در گوگل شروع به جستجوی عباراتی مانند خرید لوازم خانگی، لوام خانگی و یا محصول مورد نظر خود مثل خرید اجاق گاز می‌کنند.

موتور جستجوی گوگل نتایج را در صفحات مختلف برای کاربر نشان می‌دهد. در این میان سایت‌هایی که رتبه بالاتری از نظر سئو دارند جلوتر نشان داده می‌شود. بدیهی است سایت‌هایی که در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شوند احتمال بازدید بیشتری از سمت کاربران دارند. بدین ترتیب اگر سایت شما جزو سایت‌هایی باشد که در کلمات کلیدی مرتبط با لوازم خانگی در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شود بازدید از سایت شما به مراتب افزایش پیدا می‌کند بدین ترتیب احتمال خرید یا سفارش کالا یا خدمت شما افزایش پیدا خواهد کرد.

سئوی سایت به دو دسته سئوی داخلی و خارجی تقسیم می‌شود.

سئوی داخلی مجموعه فعالیت‌هایی است که روی سایت شما انجام می‌شود مانند تولید محتوای با کیفیت، لینک سازی داخلی، عناوین، تگ ها و متاتگ های استاندارد، به کاربردن مناسب و به اندازه کلمات کلیدی و...

سئوی خارجی مجموعه فعالیت‌ها خارج از سایت شما انجام می‌شود جهت گرفتن ورودی بیشتر برای سایت مانند بک لینک، رپورتاژ آگهی، شبکه‌های اجتماعی و...

پنل اس ام اس:

یکی از مؤثرترین ابزارهایی که می‌تواند به تنهایی یا در کنار دیگر روش‌های تبلیغاتی برای جذب مشتریان جدید یا ارتباط با مشتری‌های قبلی به کار رود ارسال پیامک می‌باشد.

در مورد دیگر روش‌های تبلیغاتی، ممکن است در میان جامعه هدف شما، مشتریانی باشند که از شبکه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنند، یا همیشه به اینترنت دسترسی ندارند، یا از گوشی‌های قدیمی تر استفاده می‌کنند ولی در مورد ارسال پیامک این مشکلات وجود ندارد و همه افراد با داشتن هر نوع مدل گوشی قادر به دریافت اس ام اس می‌باشند. اما برای ارسال پیامک به تعداد زیادی از افراد، نمی‌توانید از گوشی موبایل خود استفاده کنید. زیرا اولاً جمع آوری شماره‌های جامعه هدفتان (افرادی که مایلید تبلیغات شما به دست آنهابرسد (مشتریان بالقوه)) کاری وقت گیر و سخت است و شما در روز نمی‌توانید از یک خط بیش از تعداد محدودی پیامک ارسال کنید. به همین منظور بهترین کار استفاده از یک پنل پیامک است. با استفاده از پنل، با صرف هزینه و وقت کم قادر خواهید بود به تعداد زیادی از افراد، پیامک ارسال کنید، مسابقه و نظرسنجی پیامکی برگزار کنید و...

همچنین می‌توانید پنل اس ام اس را به سایت خود متصل کنید. بدین ترتیب شما می‌توانید کاربران خود را از انواع بروزرسانی های سایت مطلع کنید یا ثبت نام موبایلی برای کاربرانتان در سایت داشته باشید. همچنین اگر دارای سایت فروشگاهی هستید وضعیت سفارش و فروش محصول در سایت به مشتری، مدیر، انباردار و … از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود.

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی:

بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی یاSocial Media Marketing یکی دیگر از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می‌باشد. امروزه شبکه‌های اجتماعی بسیار پرطرفدار هستند و خیلی از افراد میزان قابل توجهی از زمان خود را در آنها سپری می‌کنند. بدین ترتیب شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به عنوان یک ابزار قدرتمند برای معرفی برند، محصولات و خدمات شما، جذب مشتری و در نتیجه فروش و درآمد بیشتر کمک کند. شناخت درست از آنها، تولید محتوای خلاقانه و مستمر، استفاده از تکنیک‌های مؤثر و .... منجر به موفقیت در این فضا خواهد شد.

آرمان کاوش(armankavosh.com) با بیش از یک دهه فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات و خدمات الکترونیک ، در کنار شماست تا با استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مانند پنل اس ام اس، طراحی سایت، سئوی سایت، شبکه‌های اجتماعی تولید محتوا، استراتژی محتوا، بازاریابی محتوا و … شما را در جهت موفقیت بیشتر در کسب و کارتان یاری کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5370541

منبع: مهر

کلیدواژه: کسب و کار کسب و کارهای اینترنتی تبلیغات کسب و کار موبایل پلاستیک صنعت خودروسازی فروشگاه اینترنتی گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو واحد صنعتی قیمت خودرو شیرینی جات آموزش زبان خارجی بیمه شخص ثالث مسکن شب یلدا دیجیتال مارکتینگ شبکه های اجتماعی لوازم خانگی طراحی سایت بدین ترتیب سئوی سایت فعالیت ها کسب و کار سایت شما اس ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۵۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟

دانشمندان برای اولین بار یک مدل شبکه اجتماعی با استفاده از فیزیک آماری توسعه داده‌اند که صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد.

به گزارش دیجیاتو، نظریه تعادل اجتماعی هایدر توضیح می‌دهد که انسان‌ها ذاتاً می‌کوشند تا در محافل اجتماعی به هماهنگی برسند. طبق این نظریه، چهار اصل وجود دارد که باعث تعادل روابط می‌شوند:

دشمنِ یک دشمن، یک دوست است.

دوستِ یک دوست، یک دوست است.

دوستِ یک دشمن، یک دشمن است.

دشمنِ یک دوست، یک دشمن است.

مطالعات بسیاری تلاش کرده‌اند تا این نظریه را با استفاده از علم شبکه و ریاضیات تأیید کنند. اما این تلاش‌ها بی‌ثمر بوده‌اند، زیرا شبکه‌ها با روابط کاملاً متعادل فاصله دارند. سوال این است که آیا شبکه‌های اجتماعی از یک مدل شبکه متعادل‌تر هستند یا نه. بسیاری از مدل‌های شبکه ساده‌تر از آن هستند که بتوانند پیچیدگی‌های روابط اجتماعی را در خود جای دهند. از این رو، نتایج آن‌ها با واقعیت ناسازگار است.

پژوهشگران دانشگاه نورث‌وسترن در مطالعه خود با موفقیت دو بینش کلیدی را گنجانده‌اند که، سرانجام بعد از ۸۰ سال، صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد. اول این که همه یکدیگر را نمی‌شناسند؛ دوم، بعضی‌ها در روابط خود مثبت‌تر از دیگران هستند. پژوهشگران این دو نکته را از مدت‌ها قبل می‌دانسته‌اند، اما نمی‌توانستند آن‌ها را همزمان در مدل‌های خود به‌کار بگیرند.

یکی از پیش‌بینی‌های نظریه تعادل اجتماعی این است که دو قطب سیاسی مخالف در یک جامعه ایجاد خواهند شد.

نظریه تعادل اجتماعی چه می‌گوید؟

نظریه تعادل اجتماعی هایدر از گروه‌های سه نفره استفاده می‌کند تا این فرض را توضیح دهد که انسان‌ها به‌دنبال روابط راحت و هماهنگ هستند. در روابط متعادل، همه همدیگر را دوست دارند. یا اگر یک نفر از دو نفر دیگر بدش می‌آید، آن دو با یکدیگر دوست هستند. روابط زمانی نامتعادل می‌شوند که هر سه نفر از هم بدشان می‌آید، یا یک نفر دو نفر را که همدیگر را دوست ندارند دوست دارد. چنین روابطی منجر به تنش و اضطراب می‌شوند.

این توضیحات با چیزی که در جوامع می‌بینیم بسیار سازگار هستند. در دنیای امروز دوقطبی‌های شدیدی وجود دارد که خود را به‌صورت قطب‌های سیاسی نشان می‌دهند. اگر تمام افرادی که شما دوست‌شان دارید، تمام افرادی را که دوست‌شان ندارید دوست نداشته باشند، نتیجه دو حزب سیاسی خواهد بود که از یکدیگر متنفر هستند.

استفاده از محدودیت‌ها در مدل‌های شبکه

در یک مدل شبکه، هر فرد یک گره و رابطه او با فرد دیگر یک لبه است که می‌تواند یک کیفیت خاص داشته باشد. دانشمندان پیش‌تر روابط دوستی یا دشمنی را در شبکه‌ها به‌صورت تصادفی مشخص می‌کردند. چنین مدل‌هایی از شبکه نمی‌توانند واقعیت جوامع را با موفقیت نشان دهند.

پژوهشگران نورث‌وسترن، ایستوان کوواک (István Kovács) و بینگ‌جیه هائو (Bingjie Hao)، از رویکرد تصادفی استفاده نکردند. برای این که تعاملات تصادفی باشند، هر گره (فرد) باید شانسی برابر برای مواجهه با گره‌های دیگر داشته باشد. اما در زندگی واقعی چنین نیست؛ مثلاً ممکن است شما هیچ‌گاه دوستِ دوست خود را نبینید.

کوواک و هائو مدل خود را به‌گونه‌ای ساختند که احتمال مثبت یا منفی بودن روابط کل شبکه، براساس مثبت یا منفی بودن روابط موجود تعیین می‌شود. این روابط همچنان تصادفی هستند، اما تصادفی بودن آن‌ها محدوده‌ای دارد که طبق توضیحات نظریه هایدر تعیین می‌شود. آن‌ها همچنین این نکته را در نظر گرفتند که برخی از افراد در روابط خود دوستانه‌تر هستند؛ یعنی احتمال مثبت بودن روابط آن‌ها بالاتر است.

آن‌ها مدل خود را روی داده‌های نظرات وبسایت Slashdot، روابط نمایندگان مجلس آمریکا، تعاملات تُجّار بیت‌کوین، و نظرات محصولات وبسایت Epinions اجرا کردند. این مدل توانست این شبکه‌ها را با موفقیت مدلسازی کند. در نتیجه، شبکه‌های اجتماعی با نظریه تعادل هایدر سازگار هستند. پژوهشگران می‌گویند این مدل نشان می‌دهد که حتی می‌توان این نظریه را به گروه‌های چهار نفره یا بیشتر بسط داد.

دیگر خبرها

  • کادوی روز معلم معلمان مناطق عشایری سوژه شبکه‌های اجتماعی شد/ عکس
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و رم ‌از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟
  • ساعت پخش زنده بازی لیورپول و تاتنهام‌ از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • این پهپاد نظامی سوژه شبکه های اجتماعی شد |‌ عکس
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۱۶‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه