Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، سوژه ثبت شده در فارس من با عنوان معادن گرانیت تویسرکان سهم شهرستان را پرداخت نمی‌کنند را از مسوولان مربوطه پیگیر شدیم.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پاسخ به این مطالبه مردمی، با اشاره به فعال بودن ۱۰ معدن از ۱۵ معدن موجود در این شهرستان اظهار کرد: بقیه معادن نیز به صورت فصلی در شهرستان فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین افشاری با بیان اینکه برای هر معدنی در سطوح مختلف کشوری و... به دنبال صدور پروانه بهره‌برداری بر اساس قانون حقوق دولتی مشخص شده و سالانه به خزانه ملی واریز می‌شود افزود: سازمان صنعت و معدن استان همدان نیز این حق قانونی را متناسب با میزان استخراج و ارزش مادی معدنی دریافت و به حساب خزانه انتقال می‌دهد.

وی در خصوص اینکه آیا همه مبلغ واریزی از معادن به حساب خزانه، در استان هزینه می‌شود یا نه بنده تاکنون نتوانستم اطلاع موثقی بگیرم گفت: اما این دریافتی جزو ردیف‌های درآمدی در استان همدان لحاظ می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان با تاکید بر اینکه مجلس در زمان تنظیم بودجه سنواتی در اوایل سال این مهم را لحاظ می‌کند بیان کرد: گاهی فعالیت این معادن منجر به خسارت زدن به روستا و زیرساخت‌ها می‌شود؛ برهمین اساس بنده پیگیر اخذ یک درصد سهم روستاها در راستای آبادانی و عمران روستاهای اطراف معادن به‌عنوان یک مطالبه به حق مردم شهرستان هستم.

وی خاطرنشان کرد: براساس پیگیری صورت گرفته از سوی فرمانداری تاکنون در شهرستان تویسرکان هیچ ردیف قانونی در خصوص سهم یک درصدی اهالی روستاهای که معادن در آن ها فعالند، ابلاغ نشده است.

افشاری یادآور شد: البته گاهی اوقات توافقات محلی نظیر تقبل هزینه امور عمومی روستا بین معدن‌داران، شورا و دهیار روستای اطراف معادن صورت می‌گیرد که ممکن است این هزینه کرد هم متناسب با هر روستا و معدن کم و زیاد و گاهی هیچ مبلغی هم پرداخت نشود.

وی با تاکید بر بررسی وضعیت و نحوه فعالیت معدن بالادست سد مخزنی سرابی بیان کرد: این مجموعه علاوه آسیب‌های زیست محیطی به طور حتم برای سد نیز عوارضی خواهد داشت، بنابراین پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار دادیم و نتیجه را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

انتهای پیام/۸۹۰۱۰

منبع: فارس

کلیدواژه: سرپرست فرمانداری تویسرکان معادن روستاهای تویسرکان سهم یک درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۱۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه

   


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ی مرکز کرمان در شهرستان منوجان، همزمان با فرارسیدن هفته‌ی کارگر جشن بزرگ روز کارگر در محل مجتمع معدنی شرکت پارت گوال شهرستان منوجان برگزارشد
این معدن درسال گذشته بدلیل عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران و اعتراضات متوالی عملا تعطیل بوداما با پیگیری‌های نماینده مردم شش شهرستان جنوبی درمجلس شورای اسلامی، شورای تامین شهرستان منوجان بعداز یکسال ونیم تعطیلی، باردیگر رونق تولید در آن جان تازه‌ای به خود گرفته است
مهندس نخعی مدیر عامل شرکت پارت گوال گفت:درحال حاضر ماهیانه حدود *پنج هزارتن کرومیت* دراین مجتمع تولید شده و پیش‌بینی می‌شود درسال آینده بیش از ۱۲۰هزارتن تولید کرومیت داشته باشد که نسبت به سال گذشته، افزایش صد در صدی را نشان می‌دهد
وی تصریح کرد: با افزایش ماشین آلات سنگین که درحال ترخیص ازگمرک بندرعباس هستند، طرح توسعه‌ی معدن نیز در دستور کارقرارگرفته و نتیجه آن افزایش بهره‌وری وتولید باکیفیت خواهدبود
مهندس نخعی افزود: عملیات اجرای پروژهٔ معدن روباز با ذخیره و تولید ۱۲۰هزارتن نیز آغاز شده و *عملیات احداث واحد فرآوریِ تبدیل کرومیت کم‌عیار به کنسانتره کرومیت با بروزترین روش‌های موجود در دنیا نیز بزودی آغاز خواهد شد که* این مهم کارآفرینی و بازدهی تولید را بدنبال خواهد داشت.
نخعی از خرید دستگاه‌های مخصوص اکتشاف کرومیت نیز خبردادو افزود: قبلاً کرومیت از این معدن به صورت خام به کشور‌های خارجی و به ویژه چین صادر می‌شد ولی اکنون کرومیت با تلاش مهندسین بومی به جغتای در خراسان رضوی ارسال می‌گردد تا با تبدیل به فروکروم، علاوه بر بی‌نیازی صنایع فولاد آلیاژی داخلی نسبت به واردات این محصول مهم، بخش اعظمی از آن نیز با توجه به کیفیت بسیار بالا، عمدتاً به کشور‌های اروپایی صادر می‌شوند تا ارزآوری بسیار بهتری را نسبت به خام‌فروشی یه دنبال داشته باشد*

کلیه متخصصان مجتمع معدنی آسمینون بومی هستند و حقوق ودستمزد کارگران وپرسنل نیز بروزشده است.

دیگر خبرها

  • جزییات مرگ کارگر معدن زغالسنگ هشونی شهرستان کوهبنان
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • عوامل درگیری دسته جمعی در تویسرکان دستگیر شدند
  • جزییات مرگ کارگر معدن زغال سنگ در دستگاه نقاله
  • مرگ کارگر معدن زغال سنگ در کرمان به دلیل نبود ایمنی کار (+ عکس)
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • ورزش صبحگاهی در شهر تویسرکان
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف