Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از داراب، یکی از مطالباتی که در سامانه فارس من به ثبت رسیده، مربوط به کشاورزان بخش فورگ از توابع داراب است.

این کمپین با عنوان "نیاز باغداران فورگ داراب به گازوئیل سهمیه‌ای" به مسائل فراروی کشاورزان می‌پردازد.

در بخشی از کمپین آمده است: بخش فورگِ داراب، سال گذشته با سرمازدگی شدید روبه رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عده ای از مسئولین مخصوصا نماینده شهرستان آمدند و دیدند و رفتند، البته قول و وعده‌هایی هم بابت به حداقل رساندن ضرر مردم دادند که در حد وعده باقی ماند.

امسال این مردم شریف با مشکل قاچاق گازوییل نیز روبرو شدند که این امر باعث شده مخزن 2 هزار لیتری سهمیه‌ای که به اشخاص شامل پروانه به قیمت حدود ۶۰۰ هزار تومان ارائه می‌شود، در بازار آزاد بالغ بر ۱۵ ملیون تومان به فروش برسانند!

برای پیگیری این موضوع، خبرنگار فارس با این مسئول مکانیزاسیون جهاد کشاورزی داراب گفتگو کرده که وی در این زمینه گفت: دریافت 2 هزار لیتر طی سه ماه، برای هر یک از کشاورزان متعارف است.

علی رستگار ادامه داد: البته در طول این سه ماه، کشاورز باید فعالیت مستمری داشته باشد و از تجهیزات سوخت‌بر استفاده نماید تا سهمیه او ارائه شود.
 
وی با بیان اینکه قاچاق سوخت ممکن است در مواردی وجود داشته باشد هر چند در روند کشت و کار، استفاده از سوخت با قیمت قاچاق برای هیچ کشاورزی مقرون به صرفه نیست، اظهار داشت: هر کشاورز، تراکتور یا دستگاهی دارد و طبیعی است که سوخت بدون فعالیتِ دستگاه به کشاورزان ارائه نمی‌شود.

وجود 4 هزار چاه غیرمجاز در داراب

رستگار با اشاره به وضعیت چاه‌های مجاز و غیرمجاز در سطح شهرستان داراب گفت: هم‌اکنون 4 هزار چاه غیرمجاز در سطح شهرستان وجود دارد که کشاورزان برای هر یک از این چاه‌ها، نیازمند سوخت هستند.

 

این مسئول بیان کرد: مجلس تصویب کرده که چاه‌های غیرمجاز، سوخت دریافت نکنند اما از آنجا که برای کشاورزان مقدور نیست که سوخت آزاد خریداری کنند، ما با شرکت پخش فرآورده های نفتی فارس و دفتر نماینده داراب رایزنی کردیم که برای تعدادی از آنها، سوخت سهمیه ای در نظر گرفته شود.

رستگار با اشاره به اینکه این مشکل فقط در داراب نیست و در نقاط دیگر نیز وجود دارد، افزود: در گذشته، چاه‌هایی حفر شده و شرایط مساعد برای حفر و استفاده از آن دیده نشده و اکنون این امر، مشکل ساز شده است .

صاحبان 800 چاه مجاز سهمیه سوخت را به طور ثابت دریافت می‌کنند

مسئول مکانیزاسیون جهاد کشاورزی داراب اظهار داشت: 800 چاه نیز نیز مجوز دار هستند که به صورت خودکار، سوخت سهمیه‌ای دریافت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: کشاورزان متقاضی، می توانند با مراجعه به سامانه سوخت، برای دریافت سوخت سهمیه‌ای اقدام کنند.

رستگار اضافه کرد: البته در صورتی که تراکتور کشاورز، پلاک و چاه نیز کد پروانه داشته باشد، می‌توانند برای دریافت سوخت درخواست خود را در سامانه ثبت کنند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: سهمیه سوخت چاه های غیرمجاز سهمیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید

سازمان هواشناسی در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر کرد و اعلام کرد: برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی و احتمال بارش تگرگ گندم و غلات را به نقاط امن حمل کنید.

به گزارش مهر، سازمان هواشناسی در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) تا روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت)، هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر کرد. رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و بارش تگرگ در نقاط مستعد از جمله مخاطرات تشدید فعالیت این سامانه بارشی خواهد بود.

این سامانه بارشی در روز شنبه استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، جنوب غرب فارس، نیمه شمالی خراسان جنوبی، شرق و شمال شرق سمنان، نیمه جنوبی بوشهر، شمال غرب کردستان و جنوب غرب آذربایجان غربی و در روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، شمال قزوین را در بر خواهد گرفت.

اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک محلی و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله پیامد‌های احتمالی این سامانه خواهد بود.

در این راستا به پرهیز از سفر‌های غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن و محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه می‌شود.

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • هشدار نارنجی به کشاورزان، گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش